... Kärlek ...

... Kärlek ...

torsdag 10 september 2009

Skärpning...

Väldigt länge sen uppdatering, i know ... Lusten har lixom bara inte infunnit sig!

En himla massa har ju såklart hänt ... Möhippa - helt otroligt underbart magiskt!!!
ANNA VA DÄÄÄR :))
TACK alla godingar som gjorde min dag, kväll och natt!!

Blitt Fru Angseryd *stolt* Det har nog ingen kunnat undgå ;) Ordet magiskt kommer ju återigen upp som beskrivning men det blir lite lamt iaf, allt var beyond magiskt! Det blev allt vi önskat and then some!! Längtar efter filmen så man kan få njuta om allt och med lite andra ögon. Just där å då va man så fokuserad på att inte svimma, kräkas eller ramla ... å jag har väl aldrig tänkt orden - mormor i gröna grodor och viftat på tårna så många gånger som då :)
Hotellvistelsen blev oxå väldigt lyckad för er nyfikna utan att säga mer ;)

Dock hade skatteverket inte fattat rutan vi kryssat i för byte av efternamn :/ Lappen som kom hem efter 14 dagar, som jag skulle använda för att börja göra namnbytet stod de - Tidigare namn, Linda Terese Hedström ... Nytt namn - Linda Terese Hedström !?!?
Ring Ring - Förväntad telkö 22 minuter, kommer fram å förklarar situationen - Jaha, vänta då så ska jag koppla dig vidare..
Förväntad telkö 36 minuter - Klick *IRRITERAD* Ringde dock dagen efter, det är ju inte som man har nå annat val direkt ... Kom fram och hon beklagade verkligen, jo faktiskt!! Så hon ändrade allt på en gång... Så nu väntar jag återigen på den där lilla lappen för att kunna ändra alla kort...

Imorrn är det begravning för världens bästaste I :( Som det verkar ska all personal gå, vissa vikarier och ganska många brukare ... Han va ju världens bästa så det är inte så konstigt!! Vi diskuterade klädsel, svart - färgglatt?? I va allt annat än svart, han va så go å glad jämt, noterade och blev lycklig för minsta lilla sak vi alla tar för givet, om vi ens märker de!!
Aldrig mer får vi höra - Heeeellåååå, hav fajn jo
Det SUGER hårt att han är borta!!!!
Sov så gott gubben!! <3

1 kommentar:

Syster sa...

Stor sorg och stor glädje. allt på samma gång.
Saker och ting är konstiga ibland...
Puss