... Kärlek ...

... Kärlek ...

onsdag 18 mars 2009

Vågar man hoppas på vår nu?!

Solen lyser verkligen ute, är den här för att stanna?? I really hope so...
Igår skulle jag å älsklingen ha en heldag i Sthlm City, då lyste solen med sin frånvaro och det regnade - inte så roligt att traska där inne då :/ Blev Skärholmen istället. Idag blev bestämt som städ och röjardag ... Taskig tajming av solen kan man tycka...

Det går bra för Danne och hans nya matlivsstil, även fast han hoppar fram lite, som Camilla :) så mår han jättebra och det måste ju betyda att det är ok!? Igår lagade han Lappskojs - MMmmm!!! -11.5 kg säger vågen idag!

I eftermiddag kommer Karin, Dannes gamla rumskompis, och hälsar på ... de ska bli trevligt, va väldigt länge sen vi sågs. En snabbis på inflyttningsfesten men då var det ju så mkt folk så de räknas inte! Lite senare kommer förhoppningsvis Camilla över igen på en kaffe!?

Lilla Nissan tog å dog häromdan (ska inte skriva att han körde på nåt så hela underredet förstördes) å eftersom han måste upp till Dalarna för å hämta dottern måste en "ny" bil köpas ... Hittade en gammal Saab på blocket som faktiskt såldes i Rönninge, Nybesiktad och nyskattad...en BRA bil för så lite pengar - tack så mkt!!!

Nähä, de här går inte, nu måste jag röja vidare så de blir gjort...kanske tar mig i kragen å tränar efteråt !?!?

På återhörande!!

Inga kommentarer: