... Kärlek ...

... Kärlek ...

söndag 15 februari 2009

Söndag

I torsdags var de dags för en jobbkryssning - Vinylkryssning. Jag gillar musiken, det är lättförtjänta timmar och pengar, man mår bra när man ser ens boende få leva.
Det blev absolut inte en vanlig jobbresa, jag har inte smält de än...undra om jag inte hade nåt skrivet i pannan :)
Jag är absolut inte den fulaste kvinnan i ett par skor men inte den man vänder sig om på stan, har nån inte supit mig snygg så är jag inte så van vid komplimanger... Denna resa fick jag så mkt positiv uppmärksamhet (av normala människor till råga på allt *s*) så man börjar ju just då undra om det inte stod nåt skrivet i pannan :) Killar OCH tjejer oberoende av varandra gav mig komplimanger för mitt utséende, mina ögon och min personlighet (dom tog de nog på att jag dansade jättemkt med mina boende)... VinylJonas, Rickard Herrey och killen i kassan på TaxFree´n sa att jag var vacker :) Av den sistnämda fick jag 2 gratiskryssningar fast jag inte handlade för 800 just för att han tyckte jag va vacker...sen att dom vinner på att jag åker igen spelar ingen roll, han gjorde mig glad med sina fina ord!! VinylCarita tyckte jag hade otrolig utstrålning och ville ta kort å lägga på hemsidan !? Då jag stod med en boende så blev det han å jag på kort :) Killen i baren bjöd mig på kaffe och dricka hela kvällen för det va, jag citerar: kvinnor som du, som har ett fint inre och yttre som gör mitt jobb uthärdligt...

Sen va Färjan där å filmade :) jaaa, jag vet inte. Jag ringde till älsklingen, mamma och Malin - i PANIK :) Skakade nog i en kvart efteråt, kunde inte ens ta mat... Vi kan säga som så, jag kommer å va med :/ Alla ni som läser detta å tänker titta, tänk på att ta bort 10 kg från mig som tv:n lägger på :)))) å sen är skådespelare inte nånting jag tänker bli .... hahaha ... fy fan!!!

Diana skulle komma från Norge och förgylla min tillvaro i 3 dagar men tyvärr så hände de nå tragiskt *tänker på dig raring* Önskar jag kunde få krama om dig riktigt!!!!

Alla hjärtansdag blev såklart i mysets tecken... Vi bryr oss inte om den dagen SÅ men lite extra mys sådär bara för att :) Danne gjorde en JÄTTEGOD stek med sås, grönsaker å potatis till, kändes bra att äta god och nyttig middag för att sen moffa onyttigheter till melodifestivalen :o))

Idag ska vi grilla :) Svärisarna å mamma kommer över. Danne kan ju inte äta sånt sen på länge så självklart vi alla dom saker nu... Den 24:e feb ska han börjar med sopporna och sen den 10:e opereras...

Så vill jag oxå nämna Malin en gång till - Du är så jävla duktig tjejen!!!!!



På återhörande....

Inga kommentarer: